Hiteligénylés GYES / GYED és Családi pótlékra?

Manapság sokan kívánnak úgy fel venni hitelt, hogy a jövedelmük nem munkahelyről származik, hanem GYES, GYED, vagy csak Családiból származik. A jelenlegi jövedelmek számos bank esetében csak kiegészítő jövedelemként fogadható el, Viszont van olyan is, aki önálló jövedelemként tekint ezekre az összegekre. Ezen jövedelmeket vesszük szemügyre, mire számítsunk, hogyan számolnak velük a bankok.GYES (gyermekgondozást segítő ellátás): A GYES-ből igazolt bevételt egy esetleges hiteligénylésnél csak kiegészítőként fogják elfogadni. Azaz kell munkabérből származó jövedelmet igazolni, és ezen felül fogják beleszámolni az össz jövedelembe. Vannak bankok, akik nem számolnak az összes GYES bevétellel, hanem csak egy bizonyos részével (50% vagy 33%)

GYED (gyermekgondozási díj): A GYED már pozitívabb mint a GYES. Ennél a bevételnél már vannak olyan bankok, akik teljes egészében önálló jövedelemnek fogják elfogadni. .

CSED (csecsemőgondozási díj): A CSED elfogadása szinte egy az egyben megegyezik a GYED-el.

GYÁS (terhességi gyermekágyi segély): Nagyon kevés bank fogadja el és nem is fognak számolni a teljes összeggel.

CSP (családi pótlék): A Családi Pótlékot szinte az összes bank csak és kizárólag kiegészítő jövedelemnek számolják, azaz szükséges az alap munkabér, és ezen felül fognak vele kalkulálni. Viszont JTM számításnál ez még nagyon jól jöhet.
Hogyan, és kinél lehet személyi kölcsönt igényelni GYES, GYED-re és családira?

Sok bank speciálisan bírálja el a kérelmeket. Sok esetben kérhetik, hogy legyen adóstársunk, de NEM kizáró ok, ha az ügyfél jelenleg GYES-en, GYED-en, vagy Családi pótlákon van. Válasszon az alábbi bankok adatai közül.GYES-en lévők személyi kölcsön igénylési adatok itt.

GYED-en lévők személyi kölcsön igénylési adatok itt.

Családi pótlékot kapó ügyfelek személyi kölcsön igénylése itt.