Így lehet a egyszerűen gyorskölcsönhöz jutni

A válaszunk igen, hiszen a pénzintézetek egymással versengve egyre jobb kondíciókkal kínálják gyorskölcsön termékeiket, emellett igen sokat fordítanak a fejlesztésekre is. Ma már nem szükséges bemenni a bankfiókba, ha kölcsönt szeretnénk felvenni, hiszen akár a neten keresztül is el tudjuk indítani az igényléseket.

Online regisztrációval a leggyorsabb igénylés

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, egyre egyszerűbben lehet az igényléseket beadni egyszerű online regisztrációval. Ennél a folyamatnál semmi másra nincs szükség, csak egy okos készülékre és egy online regisztrációra, ahol elindítjuk a folyamatot.

  • Fedezet nélkül – Nem kell jelzálog fedezet. Az a munkabéred lesz
  • Akár Munkáltatói igazolás nélkül is igényelhető bizonyos esetekben!
 

Hogyan kezdjünk neki a gyorskölcsön igénylésnek?

Mivel elég sok gyorskölcsönt kínálnak a legkülönfélébb pénzügyi cégek és intézetek ezért első körben érdemes egy hiteleket összehasonlító weboldalt felkeresni, ahol mindig friss információkkal várják az érdeklődőket. Itt máris megtudhatjuk, hogy hol és mennyiért kínálják, az adott gyorskölcsönt, amelyre éppen szükségünk van. Miután teljesen tisztán látjuk, hogy mely pénzintézet ajánlata a legkedvezőbb számunkra és azt is tudjuk, hogy a gyorskölcsönt online is lehet igényelni, látogassunk el a weboldalra.
Mit kínál a Cofidis?

A Cofidis weboldalán már egyből fel fog tűnni mindenkinek, hogy előminősítést is el lehet indítani. Ki kell választani, hogy mekkora összegű kölcsönre van szükségünk. Jelezni kell, hogy hitelkiváltással is szeretnénk-e élni vagy sem. Ezután kiválaszthatjuk a futamidőt, ami után azonnal látni fogjuk, hogy mekkora a havi törlesztőrészlet. Ezután már nem marad más dolgunk, mint az előminősítést kérni. Az átirányítás után a Cofidis hitelminősítés oldalára érkezünk. A személyes adatainkat pontosan töltsük ki, hiszen ezek az adatok fognak bekerülni a szerződésbe is.

Az elérhetőségnél törekedjünk arra, hogy olyan telefonszámot adjunk meg, amelyen mindig elérhetőek vagyunk. Az állandó és a levelezési lakcím megadása után a rendszer rákérdez, hogy szerepelünk-e a KHR rendszerben. Ezután lehetőség nyílik megjelölni azt is, ha társigénylővel vennénk fel a hitelt. Az Általános Szerződési feltételek elfogadása után máris be lehet küldeni az előminősítésre adatainkat. Ha kérdések merülnek fel bennünk, akkor a Cofidis oldalán lehetőség van élő chat beszélgetés indítására is, ahol az ügyfélszolgálatos kollégák szívesen segítséget nyújtanak. Aki nem túlságosan kedveli az űrlap kitöltögetést, azoknak ajánljuk az visszahívás gomb használatát, hiszen ekkor az ügyintézők a legrövidebb időn belül felveszik velünk a kapcsolatot és minden kérdésre készségesen válaszolnak.
Ma már a CIB-nél is percek alatt lehet gyorskölcsönhöz jutni

A CIB Előrelépő személyi kölcsön már egy gyors telefonos előbírálattal is elindítható. Erre mindösszesen 10 percet kell szánnunk. Ennyi idő alatt az ügyintéző máris meg tudja mondani, hogy lehetséges-e az adott hitel felvétele vagy sem. 300 000 – 10 000 000 forintig lehet igényelni ezt a kölcsönt és teljesen szabad felhasználású, azaz arra költjük a felvett pénzt, amire csak szeretnénk. 1 500 000 forintos hitelfelvétel esetén, minimum nettó 120 000 forintos jövedelem igazolása mellett, havonta 25 796 forintot kell visszafizetnünk 84 hónapon keresztül. A THM ebben az esetben 11,73%. Amennyiben kételyeink támadnának, úgy a telefonos ügyfélszolgálat mindenben segítséget nyújt, így érdemes velük felvenni a kapcsolatot, ha kérdéseink vannak.