Deviza árfolyamok 2017 december 4 – 8 között

A héten a deviza árfolyamok változásának összesítése. Heti riportunkba 3 fő devizát bontunk ki, melynek adatait az MNB hivatalos árfolyam táblázatából nyerünk.
A három fő deviza az EURO, az Amerikai Dollár, és a Brit Font.

A hét elején az Euró az előző hét pénteki záráshoz képest a hétfőt +0,45 Fillérrel zárta, azaz 313,30 Forintba került egy Euro. Ezt a tárgy hetet folyamatosan a növekedés jellemezte. Pénteki zárásra az Euro 314,62 Forintba került, így egy hét leforgása alatt a deviza 1,32 Forinttal ért többet.

Az Angol Font piacán az előző hét pénteki zárásához képest a hétfő csökkenéssel záródott. Pénteken 355,38, hétfőn este pedig már csak 355,01 Forintba került egy angol Font. Viszont a hét eleji minimális csökkenést bőven behozta a deviza, hiszen péntekre egy angol font 361,26 Forintba kerül, ami szerint a font egy hét alatt 6,25 Forintot erősödött.

Az USA dollár a pénteki záráshoz viszonyítva a hétfőt emelkedéssel zárta. Pénteken 263,52 Forint volt a deviza ára, hétfőn este viszont már 264,3-on zárt. A dollár hete is csak úgy mint a Font hete, emelkedések sorát produkálta. Péntekre egy dollár ára 268,06 Forint volt, és ezt azt jelenti, hogy a héten 3,76 Forintot erősödött.

A hét összességébe erősödést mutatott, semmilyen nagyobb kiugrás nem volt tapasztalható sem negatív, sem pozitív irányba.

Amennyiben bármilyen deviza árát ismeri, a kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy a devizára szánt összegért mennyit tud vásárolni. A deviza kalkulátor használatához minden adatot meg kell adnia.

[CP_CALCULATED_FIELDS id=”8″]

Az írásban közölt deviza árfolyamok az MNB oldaláról készült kivonatolva, melyért nem vállalunk semmilyen felelősséget. A hivatalos árfolyamról minden esetben az MNB honlapján lehet érdeklődni. Jelen adatok csak kivonatok, nem hivatalos tájékoztatásra szolgálnak. Semmilyen esetben nem tekinthetőek hivatalos tájékoztatásnak, így nem ajánljuk csak és kizárólag ezen információkra alapozva üzleti döntés meghozatalát.

A hivatalos Deviza árfolyamok megtekinthetőek az MNB honlapján. http://www.mnb.hu